Vil ikke bli religiøs fordi da må jeg ha skjegg

Har du noen gang fundert på at du vil bli religøs men at det å ha skjegg ikke er noe for deg? Du vil ikke ha sett ut med skjegg, utseende ditt vil se annerledes ut og det passer rett og slett ikke i den moderne verden, du vil helt forferdelig ut med skjegg og du vil bli mislikt av andre med skjegg. Eller tenkt over at folk vil ikke like meg med skjegg. Har du noen gang fundert på dette? Hvis du hadde det så har (hadde) vi noe til felles, jeg tenkte dette samme, men idag sitter jeg med kort skjegg og er stolt!

Først må vi gå helt til basis her, hvem er det som har laget oss? Svar: Allah.
Hvem er skaperen av alt? Svar: Allah
Hvem er det vi ber bønn til? Svar: Allah
Hvorfor skal vi ha skjegg? Svar: På grunn av profeten, fordi profeten sa dette.

Så hvorfor skal vi bry oss om hva andre tenker om deg eller din skjegg?

Hvis profeten hadde sagt at vi skal be 10 ganger daglig og ikke 5 så måtte vi idag gjøre det også. Det er Allah som skal like oss og ingen andre.

Hvis du er på en øde vei, og du får motorstopp. Du haiker..Flere helt vanlige folk kjører forbi uten å stoppe for å hjelpe deg. En mann med skjegg kommer, han er religiøs, du kan se det på grunn av skjegget. Og det er hans religiøsitet som stoppet han for å hjelpe andre mennesker. Det er et tegn på at folk med skjegg ser ut som religiøse. Og en religiøs mann med skjegg vil alltid være villig til å hjelpe deg så lenge han er god som person og har ressurser.

Selvfølgelig det kommer ann på fra folk til folk, hvis du hadde sett Brad Pitt med litt kort skjegg så betyr ikke at han er religiøs. Er du fra et av de muslismke landene og har skjegg og besøker moske ofte VS. en med playboy belte og ring i øre med masse gele på håret og vil ikke bruke lue før han ber fordi håret blir ødelagt, så er det større sjanse for at den først nevnte er mer religiøs enn den andre personen.

Hvis du tenker på at skjegg vil være et problem for deg så ikke tenk på dette i hele tatt, når du har blitt religiøs så kommer skjegg automatisk… Du vil få lyst til å ha skjegg. Du vil se mye bedre ut med skjegg enn uten. Og du vil få en unnskyld til å skjule noen kviser 😛 hehe.

Tenk på det viktigste først – ha tro i seg selv til Allah. Også nest viktigst å be, klare du disse to enkle grepene så er du allerede kommet ganske langt.