Veldig nyttig dataprogram (Launchy)

Jeg må bare beklage og si at denne innleggen blir litt off-topic, altså handler ikke om det bloggen er om. Men siden det er min personlig blogg, så har jeg bestemt meg for å gi dere tips om en liten nyttig dataprogram. Jeg er ganske sikker på at de fleste av dere lesere vil like den. En dataprogram som jeg brukte da jeg brukte Windows, det finnes lignende for Mac også.

Synes ikke du det er litt tungt å bla gjennom start-menyen for å finne det du skal åpne eller finne mappe eller fil? Dette programmet er ganske enkelt, du trykker på ALT+SPACE (mellomrom tasten) også skriver f.eks. Firefox og trykker enter, så woila åpner programmet seg. Det kan være hva som helst, enten program eller mappe eller fil.

Last ned Launchy her enten for Windows(Vista, XP osv) eller for Linux.

For Mac OS X finnes det flere men jeg bruker QuickSilver