Tips til deg som ikke liker reklamer når du leser nettaviser og annet på Internett

Fred være med deg.
Hater du reklamer på nettaviser? Her er metoden for å få de bort.

Dette er en av de mest nyttige Internett applikasjonene jeg vet om. Du har nok lest emne så skal ikke si noe mer enn å vise deg det. Applikasjonen heter Readability.

FØR: Dette er et eksempel på vg.no, trykk for større:

Etter: Og her ser du hvordan det blir etter å ha brukt denne applikasjonen. Fantastisk, alle lenker er borte kun tekst som jeg bryr meg om og nyhetsbilder følger med:

Slik fungerer det

Først besøker du denne siden: lab.arc90.com/experiments/readability. Deretter justerer du stil, størrelse og format. Du får et eksempel nedenfor som viser hvordan det kommer til å se ut. Så høyreklikker du på READABILITY-knappen som er hvit med mørkegrå skrift på høyreside og velg Legg til favoritter/bokmerker.

Så neste gang du besøker en side du synes er irriterende å lese med så mange reklamer, klikk da bare på den lenken/bokmerken du har lagt til og kun teksten vil synes. Jeg har forsøkt dette kun i Firefox og i Safari, har dessverre ikke Internet Explorer som jeg kan teste på min maskin.

Du kan også bruke denne på IslamBloggen, altså denne siden. Men jeg har ingen reklamer, foreløpig, så er ikke så nyttig for denne siden. Men bra for meg som leser nettaviser og annet på Internett.

Hvis du ikke får det til, legg igjen kommentar her så skal jeg hjelpe deg.

Neste gang skal jeg fortelle dere litt om RSS. Føler at IslamBlogg begynner å bli teknologi-blogg også, men det er greit med litt variasjoner. En nerd vil aldri klare å skjule sine nerde-egenskaper 😛

2 thoughts on “Tips til deg som ikke liker reklamer når du leser nettaviser og annet på Internett”

Det er stengt for kommentarer.