Skriving og blogging, hvorfor en så lang pause?

I denne artikkelen forteller jeg om hvorfor jeg har tatt pause fra skriving og blogging generelt. Jeg har alltid vært besatt av å lese og skrive, denne bloggen er min læringskurve for Islam. Det meste jeg lærer om islam skriver jeg i bloggen for å huske det bedre. Det har kommet til nytte for mange, det får jeg vite gjennom tilbakemeldinger jeg får fra lesere.

Pause fra skriving

De siste par årene har jeg benyttet meg muligheten til å ta en liten pause. Ikke fordi jeg stoppet å lære om Islam, men mest på grunn av andre prioriteringer fremfor blogging. Islam og dens lære har alltid vært en grunnmur for meg, men det har ikke skrivingen vært.

Men nå har jeg lagt om noen av mine planer og har fått skyvet skriving som en del av min hverdag. Jeg skriver nå flere blogger både denne og jobbrelatert, det er hovedsakelig fordi jeg har nå tatt skriving til neste nivå. Med det mener jeg at å skrive skal ikke bare være en hobby for meg men også en profesjon.

Skriving har mange fordeler

  • Får å tenke klarere
  • For øye for noe mer meningsfullt
  • Leder til et mer “sunnere” vane
  • Inspirerer seg selv og andre

Jeg har også tidligere skrevet noen tips når det gjelder skriving , som jeg fortsatt mener er de beste å følge for meg selv også.

Jeg tar nå selvstendige kurs i skriving for å bli bedre på dette. Dette PDF-dokumentet er et godt hjelpemiddel for å bli en bedre skriver. Det er for å hjelpe meg med å skrive bedre og for at andre skal oppfatte mer forståelig. Jeg deler gjerne tips til deg om du er interessert, legg igjen en kommentar med din e-postadresse.

Hvor ofte vil jeg publisere nye artikler?

Fremtiden for bloggen er å publisere så mye som mulig, men foreløpig har jeg lagt planer om å publisere minst en artikkel annenhver uke. Etterhvert vil det bli hurtigere oppdateringer. Jeg tar gjerne i mot tips om hva du ønsker å vite mer om.