Ta igjen salah tabell

Har laget en tabell som kan gjøre det lettere for deg å følge med på salah du har å ta igjen. Det er obligatorisk å ta igjen salah man ikke har bedt. Noen har startet det ganske seint, sånn som meg. Som må ta igjen flere år med salah. Her er en tabell som kan hjelpe deg med det. Klikk på tabellen for større versjon (A4) for utskrift.


One thought on “Ta igjen salah tabell”

  1. salamu alakum wa rahmatullah
    er det sånn at du må bta igjen alle bønnene dine som du ikke ba før…jeg har hørt om dette men forstod det ikke helt…er det alle de 5 obligatoriske bønnene eller noen andre det er snakk om… jeg er en konvertit og jeg ba ikke de på begynnelsen fordi for det førte så viste jeg ikke hvordan man skulle be, men etter det når jeg lærte meg å be noen måneder senere har jeg bed 5 ganger om dager siden allhamdoulilah men må jeg ta igjen for de månedene jeg ikke ba de månedene jeg ikke visste noe. og hvor står det at man må ta igjen står det i en hadeet en shahi er det noe profheten muhammed(SAWS) har sagt?? og jeg tenkte hvis folk som ikke har bed på mange år må ta igjen blir ikke det et byrde…for jeg vet at det er på en alder av når du når puberteten at det blir stilt krav for at du skal be. og det er for noen en alder av 11-14 år osv… og allah (SWT) har jo sagt at vi ikke skal putte en stor byrde over oss selv for noe man ikke klarer hvis det blir for mye for dem…hvis du skjønner…
    jazakallah khayran for svar inshallah

Det er stengt for kommentarer.