Slik tenker en ubevisst og en bevisst person

Slik tenker en person som er bevisst og en som er ubevisst. Du skal helst være bevisst person

Ubevisst: Hvordan går markedet nå fortiden
Bevisst: Hvor bør jeg gå nå, og hvordan vil jeg gå der?

Ubevisst: Jeg har ikke tid til å trene
Bevisst: Hvordan bør jeg legge tid til trening?

Ubevisst: Hvor mye penger kan jeg regne med å tjene, hvis jeg gjør X?
Bevisst: Hvor mye penger vil jeg tjene, og hva vil jeg gjøre for å tjene?

Ubevisst: Jeg skal prøve og se hva som skjer.
Bevisst: Jeg gjør det

Ubevisst: Jeg er for trøtt.
Bevisst: Hva kan jeg gjøre for å minke energibruken, og unngå å bli trøtt hele tiden.

Ubevisst: Jeg har aldri vært god i matte.
Bevisst: Hvordan kan jeg forbedre mine matte kunnskaper og like prosessen?

Ubevisst: Ingenting inspirerer meg.
Bevisst: Hva vil jeg takle hvis jeg visste ikke kunnee svikte

Ubevisst: Hva er meningen med livet?
Bevisst: Hvilken mening ønsker jeg å gi til livet mitt.

One thought on “Slik tenker en ubevisst og en bevisst person”

  1. Det er kjempemorsomt å lese artiklene dine om personlig utvikling. Jeg jobber jo som NLP coach – nevro lingvistisk programmering – og kjenner igjen veldig mye fra NLP’en i rådene og strategiene du foreslår. Det med å formulere hva man ønsker – ikke hva man ikke ønsker, gi målene og drømmene sine “bein å gå på” ved å sette konkrete tidsrammer og datoer, konkretisere ting. Da begynner det å skje ting! Og stille seg gode åpne spørsmål; Hva, Hvordan, Når… Utrolig hva vi kan få til bare ved å bruke språket. Det er så mye vi sier til oss selv ubevisst – som ikke er spesielt effektivt – og som til og med hindrer og begrenser oss. Og når vi blir klar over dette kan vi endre ordene og strategiene våre – og dermed oppnå andre resultater. Kjempefin blogg, keep up the good work:-)

Det er stengt for kommentarer.