Seks tips i farta

Jeg sitter på bussen nå og skriver fra min iPhone, her er seks tips jeg vil dele:

  1. Nyt livet på den beste måten. Nyt livet på en måte så det ikke kommer i mot Sunnah. En sitat jeg kom på nå: “Teller du år blir livet kort, teller du dager, går livet fort, teller du timer, varer livet en stund, men lengst varer livet om du nyter hvert sekund!” Hvem som er forfatteren for denne er helt ukjent for meg.
  2. More deg med bøker. Bøker er det beste som finnes på denne jorda, akkurat nå som jeg skriver det :). Les så mange bøker du klarer i løpet av året. Er det et tema du brenner for, les om det i bøker.
  3. Familie og venner. Vær med familie så ofte du klarer, til slutt er det de som gjelder. Ikke la dine nærmeste venner du er glad i slippe unna deg, gi kjærlighet både til din familie og venner.
  4. Respekter alle, uansett hvordan de er. Dette er vanskelig, jeg vet det! Men prøv å like alle uansett hvordan de er. Du husker sikkert jeg har fortalt om en person som fikk plass i Jannah, bare fordi han tilgir alle hver gang han legger seg for å sove? Tilgi alle uansett hvordan de er.
  5. Ikke over-/undervurder deg selv. Ikke overvurder eller undervurder deg selv. Men hold deg i den situasjonene i henhold til Sunnah.
  6. Vær opptatt hele tiden. Vær opptatt så mye du kan av dagen. Ikke kjed deg i et eneste stund, hvis du kjeder deg så ikke avslør det til andre. (ref. Facebook). Finn på noe. Gjør et av dine aktiviteter, f.eks. lær deg å lage mat? hehe. (Surfe på Facebook og andre sosiale medium er ikke en måte å nyte livet på, bruk minst mulig tid på slike sosiale tjenester).

Det var det.

One thought on “Seks tips i farta”

Det er stengt for kommentarer.