Ressurser er nå tilgjengelig

Jeg har nå laget en ny side som du ser på toppen sammen med andre lenker, ressurser. På ressurs(er)siden har jeg samlet lenker og ressurser som er tilgjenglig på andres nettsider. Det meste av det vil være på engelsk, dessverre, fordi det er mer tilgjenglig stoff på engelsk enn norsk i den Internett-verden.

Det er ikke mye som er tilgjengelig foreløpig men det er nok til at dere rekke å gå gjennom alle sidene til neste oppdatering av ressurssiden kommer.

For at dette skal bli mer interessant for meg og dere så vil jeg gjerne at dere også bidrar med stoff som dere har eller kan finne. Noe som du liker å lese, f.eks. en nettside som du besøker ofte for å få oppdateringer innen Islam. Oh, nå kom jeg på Sunniforum.com og sunnipath.com som er ganske gode sider. Jeg vil helst ikke ha bare av hva som helst lenker, fordi ellers kan det bli mye av dette. Men det bør være spesifikk til et kategori, du finner uansett mye av dette ved å søke islam på google. Men her skal jeg kun ha interessante stoff, ikke bare interessant for meg men også det som er målet mitt med siden: Å motivere andre til Islam.

Ha en fin dag så lenge.

Hilsen MuslimBlogger