Renslighet er viktig

Jeg ser folk som har penn i munnen, folks om ikke vaker hendene sine etter toalett besøk, bekymrer seg heller om den hamburger’n er haram eller ikke men vasker ikke hendene sine etter toalettbesøk.

Slik slutter du med dårlige vaner

Det er veldig viktig at alle holder seg rene. Hvis du har vaner som ha penn i munnen som du kan bite på, så prøv å slutt med det.

Gjør følgende:
En gang om dagen, mellom kl. 12:00 og 15:00 så skal jeg ikke ha penn i munnen, eller ikke utføre den dårlige vanen du har.

Før kl. 12:00 og etter 15:00 så betyr ikke at du kan gjøre det, men se om du klarer å kutte det ut, men ikke tenk på at nå kan jeg ikke gjøre det, tenk heller når du skal kutte ut vanen. Gjør litt og litt

Les mer om hvordan du håndterer dårlige vaner.

Etter toalett besøk, vask hendene, etter at du har tatt på mye rundt om kring, sko, bære ting, dørhåndtak, et cetera et cetera, vask hendene dine. Bruk engangs hansker, når du leser avis, det er lett å bli svart på hendene.

2 thoughts on “Renslighet er viktig”

 1. Bra blogg om renslighet.. men synes det var litt overdrivende..

  1. At man pltuselig skal legge tid for å ikke tygge på pennen sin, f.eks 12-15, de aller aller fleste som gjør det, er når de studerer, eller løser kryssord osv osv…

  2. At man skal bruke engangshansker for å bare lese litt i avisen.. var nok veloverdrivende.

  Å være altfor forsiktig, kan også være farlig for kroppen din.

 2. Hei. Takk for kommentaren. Den tiden kan man prøve å legge når man studerer eller løser kryssord eller hva du måtte gjøre. Det er mye bakterier på pennen at en skal drive å tygge/sleike på den er unødvendig, ikke ser det fint ut heller. Derfor la det være, det var kun eksempler jeg gav.

  Det er ikke tid til pennen din en skal legge til, men en dårlig vane! Det var egentlige konklusjonen. Beklager hvis jeg ikke uttrykket meg godt nok.

  Det er ikke bra å unngå for mye bakterier. Men unngå mye av de dårlige vanene. Da jeg var i militæret brydde meg ikke om noe bakterier. Der var alle skitne, da var vått serviett en bra løsning til å rengjøre kroppen. Men sitter du blant andre på et kontor og plutselig stapper du penn i munnen din, kan du tenke deg hva andre tenker om det.

  -Kommentert redigert, pga. jeg hadde noen skrivefeil, jeg skrev fra mobil-

Det er stengt for kommentarer.