Oppdateringer: Skrivingen

Akkurat nå har jeg 76 artikler jeg har skrevet, noen er korte andre er lange. Enda har jeg over 200 ideer om hva jeg skal skrive om.

Slik foregår skrivingen min

Jeg har skrevet mange gode tips om økonomi, på Bli Rik Sakte bloggen, også. Men jeg faller i merk smak for å skrive om Islam enn økonomi, derfor tar jeg en pause fra økonomi bloggen og samler opp ideene og skriver etterhvert jeg faller i smak for den igjen. Videre har jeg tenkt å skrive mye mer om Islam på denne bloggen og andre steder på Internett, også på engelsk, inshAllah.

Hver gang jeg skriver et innlegg om Islam propper det opp to nye ideer, så jeg trenger ikke å sitte og vente på at jeg skal komme på noe å skrive om. Det er en lang liste jeg har å skrive om, det er bare snakk om tid. Nå for tiden har jeg fokus på min mål, jeg har flere mål, men fokus kun på et av dem og det er god helse altså trening. Det er viktig å ha mål og det er viktig å ha fokus på kun et av målene om gangen. Hvis jeg foretar meg flere mål samtidig kan det hende at jeg ikke oppnår noen av de.

Jeg har sagt det før og sier det igjen, trenger du hjelp til noe, så spør meg. Det behøver ikke å være kun om religionen Islam, det kan være hva som helst, livet, problemer, familie, venner, arbeid, økonomi, helse, livssyn, data, skriving… osv. Hvis jeg ikke kan svare selv klarer jeg kanskje å få til et svar fra noen andre.

IslamBlogg.com mitt hoved blogg

Denne bloggen, islamblogg.com eller exatic.com/islam er blitt mitt hoved blogg, det vil si jeg liker denne best og skriver i denne mest. Videre kommer jeg til å sette inn noe av personlig utviklings tips, det vil si hvordan du kan utvikle deg selv som person til å bli et bedre person, det behøves ikke å være innblandet religion, men med Islam utvikler du deg bedre enn best.

I dag ble jeg ferdig med mitt andre bok som jeg startet å lese denne mnd, mars, imorgen starter jeg med bok nr 3 av 4 om Islam. Den heter Islam og Det Moderne av Lars Gule, gleder meg til å lese den.

Det var alt av oppdateringer for denne gangen!