Nonne sier følgende om Islam

Fred være med deg.

På vei hjem så jeg at det stod to nonner på et åpent plass ikke så langt fra Oslo sentrum som delte ut brosjyerer om Bibelen. Ene stoppet meg og ga meg en brosjyre for å lese i. Målet i brosjyren var å spre sannheten om Bibelen, de mente at det var mange som hadde misforståelser om Bibelen. Etter en liten samtale med hun kom jeg frem til å spørre hun hva hun mener om religionen Islam?

Nonne: Tja, [hun var litt usikker] du vet jo, du ser jo hva som skjer?
Meg: Nei? Hva er det som skjer?
Nonne: Ja… Det er krig og alt det der. Du ser jo hva de gjør
Nonne: Er det pga. Islam?
Nonne: Nja, ikke vet jeg!

Etter å ha fått oppfatning om at hun visste null komma niks om Islam, måtte jeg bare forlate hun.

Det jeg prøver å fortelle er at folk ikke har nok kunnskaper om Islam som sier masse feil. Hvis en sier Koranen er kopiert fra Bibelen, ber jeg den personen å bevise det! At noe i Koranen er feil, ber jeg personen bevise det! At Koranen ikke er Allahs ord, bevis det også.

Ønsker du mer informasjon om hva islam er ta kontakt med en muslim du kjenner eller besøk nærmeste moské.
Oppfordring til leseren: En muslim holder Allahs navn høyt og i respekt for Allah, Hans navn og egenskaper ber jeg om at leseren ikke kaster papirer med Allahs navn på i søpla, eller nedverdiger det på andre måter.

One thought on “Nonne sier følgende om Islam”

  1. Tilbaketråkk: mange » Blog Archive » Nonne sier følgende om Islam

Det er stengt for kommentarer.