Når på dagen er du i din beste tilstand?

Har du noen ganger tenkt når på dagen du er i din beste tilstand? Er det på morgen, midt på dagen, kvelden eller om natten? Det kan være ganske lurt å finne det ut. Ved hjelp av det kan du utføre målet ditt eller det viktigste du skal gjøre akkurat på den tiden, hvis det er mulig. Ikke finn på unnskyldninger at du ikke er i din beste tilstand uansett tid, hvis du derimot er i din beste tilstand hele dagen, så fortsett å være enda bedre enn det igjen på et av tidspunktene, enten morgen, midt på dagen eller om kvelden.

Jeg er i min beste tilstand om morgen, ikke kl 08.00 men før det igjen, mye før det. I hvert fall hvis det er vår eller sommer, da liker jeg å stå opp kl 05:00, men jeg liker å stå opp før soloppgang og før hele Norge våkner. Det er ofte da jeg skriver eller sitter med Web Design. Med en kopp te og høre på koran resitering.

Mine mål er å skrive, lage god design for web og trene, jeg har flere, men det er de jeg har fokus på om morgen – for det er da jeg er i min beste tilstand. Jeg pleier å legge meg rundt kl. 22-23. Jeg vil ikke sove bort livet mitt, vil få nytte ut av livet mitt, selv om dette livet kun er en test så kan man utføre denne testen på den beste måten man liker og skal gjøre det.

Nå får jeg komme meg på jobbm, ha en fin dag så lenge!

2 thoughts on “Når på dagen er du i din beste tilstand?”

 1. Assalamu`alaykum
  MashAllah! JazakAllah khaiyr for et supert innlegg! Dette var som skapt for meg,hehe.. Stå på bror!
  Wassalam..

 2. Assalamu aleykum wa rahmatullah

  JazakAllah khayr for en informativt artikkel 🙂 den var virkelig tankevekkende! Jeg er nok også i mitt beste tilstand på morgen 🙂 det er den beste tiden i å forme dagen sin selv, ta det med ro og begynne dagen på et fredfullt og fin måte med på be fajr, lese Surah Yassin og spise en sunn frokost 🙂 og ikke minst gå til jobben 🙂

  Fortsett å skrive slike informative og tankevekkende Artikler 😀 mashAllah

  Wasalaam

Det er stengt for kommentarer.