Muslimer og norsk lov

Denne artikkelen er skrevet av: Basim Ghozlan, Mohammad Abdulhamid, Linda Noor, Nabila Um Malika, Anne Barzenje, der disse forteller om muslimer og norsk lov. Disse forteller at enkelte norske borgere med muslimsk kulturbakgrunn har i det siste vært involvert i lite flatterende tilfeller av skattesvindel og trygdemisbrukEnkelte norske borgere med muslimsk kulturbakgrunn har i det siste vært involvert i lite flatterende tilfeller av skattesvindel og trygdemisbruk.

For de hypotetiske tilfeller hvor norsk og islamsk lov er i direkte konflikt med hverandre, har man som norsk muslim bare to legitime alternativer: følge norsk lov eller flytte ut av landet.

Jeg er veldig enig med at: Muslimer må ta sin tro på alvor, og å gjøre sitt beste for å følge islams idealer ved å være sannferdige, pålitelige, rettferdige, og fremfor alt lovlydige borgere. Det hjelper ikke å si trosbeskjennelsen og tro at man deretter kan gjøre som man vil.

Les hele artikkelen på Islam.no.

One thought on “Muslimer og norsk lov”

  1. Salam alejkum… Hvilken islamske lærde tillater til muslimer å bo i Norge resten av livet ? Mange av idags Muslimer velger Verden og verdens velsignelser…Mange av oss glemmer om andre livet og svare foran Allah…. Muslimer kan bo i Norge bare som arbeider,som lærer og som turist(kanskje)…

Det er stengt for kommentarer.