Mine mål i Ramdadan 2009

En muslim skal faste kun for Allah. Det finnes veldig mange fordeler ved å faste, mange tror det er kun å holde seg sulten fra soloppgang til solnedgang. Det er ikke bare det fasten er, jeg har tidligere forklart hva fasten i Ramadan går utpå.

Før Ramadan startet laget jeg meg noen mål som jeg vil utføre i Ramadan 2009:

  1. Komme nærmere Allah. Uansett hva jeg gjør så vil jeg at jeg har Allah i tankene hele tiden, slik blir det lettere å unngå og gjøre feil. Når jeg går på gata, jobber, surfer på Internett eller uansett hva jeg gjør så vil jeg at jeg har Allah i tankene. Klarer jeg det er det lettere for meg å holde fokus på det riktige og unngå det forbudte i Islam.
  2. Styrke min vilje. Jeg vil styrke min vilje til å ikke gjøre ting som jeg ikke må gjøre. Ramadan hjelper meg til å holde meg unna mat, en så viktig ting, jeg vil bruke den samme metoden for å ikke gjøre ting som ikke er innenfor mine mål. Det meste jeg gjør, selv det gøyale er som regel innenfor mine mål. Men av og til er det lett å falle ut – det er det jeg vil unngå.
  3. Ikke drikke chai (te). Hvis jeg ikke drakk to kopp med te om dagen følte jeg meg dårlig, ble rett og slett avhenging av pakistansk te (chai). Målet mitt er å ikke drikke chai i hele Ramadan måned.

Klarer jeg det?

Hva er dine mål? Skriv det i kommentarfelt under.