Mars – Måned for lesing om Islam

I går var jeg på biblioteket og lånte noen bøker. Sist gang jeg var på hovedbiblioteket var i 2006, så det er har skjedd en del forandringer der nå gitt. Var flere bøker om Islam der, men jeg var ikke så sikker på om jeg skulle klare å lese mer enn fire bøker på 1 måned, jeg prøver meg med fire bøker først, og ser hvordan det går. Ellers pleier jeg å lese en bok hver uke, så jeg håper jeg klarer å bli ferdig med disse. Bøker jeg lånte med meg igår:

Du finner flere bøker om islam her. Det er også kjempe tilbud på bøker nå .

Startet med å lese Koran

Etter bibliotek var jeg på Moské for å lære å lese Koran, siden jeg ikke har lest arabisk på flere år nå, har jeg glemt ganske mye. Har også problemer med å uttale riktig på Koran. Selv om man leser Koran 10 ganger i året, klarer en Imam å finne feil, det er ikke så lett. Jeg kom meg ikke videre enn den arabiske alfabet, jeg håper jeg klarer å uttale riktig nå.