Livet etter å ha blitt religiøs

Jeg ser tilbake for 3 år siden var jeg helt annen person. Helt målløs, ingen håp, hatet bøker, ingen interesse for Islam, gjorde alt for å unngå å gå til masjid eller be bønn.

Plutselig en dag, første ramadan 2007 begynte jeg å be og etter den gang har jeg ikke mistet et eneste bønn. Takker Allah swt for å ha gitt meg iman i hjerte. Her er ting som har skjedd de siste to-tre årene etter at jeg begynte å praktisere Islam.

  • Om-prioritert livet mittFuture clerics
  • Forbedret selv-bilde
  • Spiser sunnere måltider
  • Forbedret min samlet holdning
  • Leser (mange) bøker
  • Finner ikke på unnskyldninger for mine mål
  • Blitt flinkere til å kjenne folk + kroppspråk
  • Forandret miljøet til positive og religiøse personer
  • Startet med å ta mine drøm mer seriøse
  • Økt generell fokus

Utfordringer
Nå gjelder det å ha flere utfordringer. Jeg forsøker i min hverdag å utfordre meg i forskjellige ting. Som for eksempel når det gjelder det religiøse, så prøver jeg å lære noe nytt hver uke, måned og år. Lære dua, kunne koran vers utenat osv.

Når det gjelder jobb/karriere, utfordrer jeg meg selv med å satse ekstra hardt på jobben for å gjøre en jobb på best mulig måte og levere best kvalitet. Jeg tenker kvalitet fremfor penger.

Og flere emner jeg har fokus på er som fysisk og mentalt trening, økonomi, familie, sosialt miljø og fornøyelse.

Holde seg stabil
For at det skal holde seg stabil sørger jeg for at jeg er i riktig miljø til enhver tid. Å være med venner på en klubb, det skjer ikke! Å kjøpe noe unødvendig som er dyrt: det skjer ikke. Å spise junk-food, det skjer ikke! osv.