Løsningen på å ikke bli voldtatt

For en uke tilbake leste jeg en “nyhet” på Aftenposten.no der det stod som overskrift Oslo: Én voldtekt annenhver dag, dvs. i Norges hovedstad Oslo skjer det en voldtekt annenhver dag, hvis det ingen blir voldtatt idag så blir det imorgen. Det er så trist å høre dette, synes så synd på dette.

Jeg spurte noen hva vil skje hvis Norge blir et muslim land, og etniske nordmenn både menn og kvinner blir muslimer? Hva vil skje da? Som svar, jeg forventet ikke noe positivt svar fra den personen: Da blir kvinnene undertrykket.
Jeg var totalt uenig, hvis kvinner blir undertrykket i Islam, hvorfor er det da de fleste som ble muslimer i Europa og USA kvinner? Ja, de fleste som kom tilbake til islam (som det også heter konverterte til islam) er kvinner. Det hadde han ikke svaret på.

Så hva kan løsningen være for å ikke bli voldtatt? Jeg sier ikke muslimske kvinner ikke blir voldtatt i andre land, eller at du skal bli muslim for å ikke bli voldtatt. Heller har jeg ikke lest så mye i avisen at muslimsk kvinne ble voldtatt. Se oversikt over de anmeldte overfallsvoldtektene i Oslo siden 1. januar. Alle disse er kvinner, fra alle alder til og med ned i 14 år.

Her har du en oppgave fra meg. Se for deg to søstre som er tvillinger, og som ser helt like ut, vakre begge to, gå nedover gaten. Den ene har på seg den islamske Hijab, altså kroppen er tildekket, bortsett fra ansiktet og hendene. Den andre søsteren har vestlige klær, ett miniskjørt eller shorts. Rundt hjørnet er det en som har tenkt å voldta en jente og han venter på ett tilfeldig offer. Hvem vil han voldta? Jenta Hijab eller hun i miniskjørt?

Naturlig nok vil han gå for jenta uten Hijab, slike klær er en direkte invitasjon til menn som er svake i hjertet. Koran sier at Hijab beskytter kvinner fra slike overgrep.

Så før du går bort fra artikkelen, så prøv det selv ut. Du behøver ikke å bli muslim for å gå med Hijab, eller dekke til kroppen utenom ansikt og hendene. Men dette er beskyttelse. Hvis du er jente, tenker du kanskje – nei jeg har da vel ikke problemer med det? ingen voldtar meg. Tenk om igjen søster, de jentene som blir voldtatt annenhver dag i Oslo har samme tanke som deg.

Utfordringen

Prøv å gå med hijab på hode, og dekk til resten av kroppen utenom ansikt og hendene, og se om det er noen som vil plage deg.

Hva tror du, vil denne løsningen bidra til at voldtektene synker eller stiger?

Voldtektsnyheter: 16.000 voldteker hvert eneste år

2 thoughts on “Løsningen på å ikke bli voldtatt”

 1. aleykum bror.
  Når vi tar utgangspunkt i norge, er nok de muslimske kvinnene her veldig mye mer trygge i forhold til voldtekt og trakasering offentlig. Jeg er helt enig med deg der. Har selv vært på begge sider og kan uten tvil si at jeg som kvinne nå føler meg trygg ute, selv i de mørkeste stråk sent på kvelden.. jeg er jo ikke lenger en fristelse på to bein. Men jeg tror ikke hijaben alene ville redusere overfallene betraktelig om norge og etniske norske ville bli muslimer…for disse svake mennene ville jo fortsatt eksistert, så da måtte de ha forsynt seg av det som var. men derimot har vi lhamdolillah mange andre regler for kvinner i islam som ville beskytte oss mot dette… for og nevne 1,man skal foreksempel ikke gå ut alene.
  [13.07.2010 19:21:42] miriam støvring gertit: så islam er uansett redningen

 2. Dette er tull!!!
  En voldtektsmann vil voldta uansett fordi han lider av personlighetsforstyrrelser. 
  Hadde alle godt i Hijab, ville det fortsatt vært like mye voldtekter.
  Hvis noen mener at det er mindre voldtekter i Iran, tror jeg ikke på det.. 
  Sannsynelig er det kvinner som ikke tør å si noenting

  Derfor er løsningen å ta voldtektsmenn, fordi de ville gjort det uansett, ikke begrense kvinner

Det er stengt for kommentarer.