Jeg faster – Dag 6

Salam / Hei. I helgen har jeg jobbet seint på nettene, derfor ikke fått fastet i helgen. Men det får bli siste fastedag idag. har faktisk ikke spist så mye mat at jeg ble veldig mett. Men tallerken ble i allefall tom. Orker ikke mye mat om morgen.

Det har hjulpet litt med å faste, men ikke så mye som jeg forventet. Løsningen på det må være å faste mer lenger enn bare 6 dager. Får heller forbedre meg når Satan blir satt i lenker igjen (Ramadan-måned).

Jeg må bli flinkere til å planlegge dagen min. Å stå opp 1 time tidlig og jobbe med gjøremål-listen for dagen er en kjempe god idé det har hjulpet meg, før jeg reiser på jobb. Men jeg har faktisk fått lest 4 bøker denne mnd, 1 bok hver uke. Det er jo KJEMPE bra. Ellers pleier jeg kanskje å lese 1 bok i året. Så snart jeg er ferdig med den siste disse dagene, så er det verdt med å ta tur til Hovedbiblioteket i Oslo og se om jeg finner noe spennende, leser ikke så mye kjønnslitteratur, mer fakta. Januar måned fokuserte jeg på Økonomi/Finans, neste mnd blir det fokus på trening, så  hvis det er noen bøker om trening å anbefale, bare skriv det ned i kommentar. Deretter blir det 1 mnd Islam-stoff, deretter, personlig utvikling osv.. osv.. Jeg holder dere oppdatert.

Er ganske tørst idag, tørre lepper, tørr hals. Men får bare holde meg ut, det er jo bare 4.5 timer igjen nå 🙂 jøss. kl er snart 12. Jeg får kaste meg på jobb igjen.