Jeg faster – Dag 5

Salam / Hei!

Nå er det bare 1 dag til, så er jeg ferdig. Faste på lørdag når man ikke må kan bli vanskelig for mange (kanskje meg også?). Blir spennende å se hvrodan dette kommer til å gå. I går gikk det også greit, gjorde det veldig bra i går. Eneste som var at jeg var ganske tørst, drakk ikke noe særlig vann når jeg åpnet fasten og begynte å spille fotball uten noe å få i meg noe væske.

hvis jeg skal sette skala fra igår så blir det en 9. Siste dag imorgen, skal jeg prøve å satse på en 10er poeng ;).

Har snakket med en på min jobb, han mener det er greit å faste, man får litt mer kontroll på livet. Man har flere tanker i seg da sånn som, man får ikke lyst til å gjøre “gale” ting fordi man tenker at jeg faster kan ikke gjøre det da. Det blir på en måte et stopp for å gjøre gale ting.