Jeg faster – Dag 3

Salam / Hei.

God morgen alle sammen, i dag stod jeg opp tidlig nemlig kl. 0500. Noen vil si hva? Du er syk, så tidlig oppe.. Hvorfor?
Jo, fordi jeg liker det. I dag står jeg opp tidlig og får gjort noe før jeg skal på jobb. Får lest avis, skrive noen artikler, lese noen artikler lade opp tlf, lage frokost, dusjet og mye mer.

Tenk på de som står opp rett før de skal på jobb, hva rekker de å gjøre? Opp av sengen og stresse livet ut av seg og komme seg ut av døra. Hvorfor skal jeg gjøre det? Jeg bestemmer vel selv hvordan jeg vil gjøre det. Derfor har jeg god tid til å planlegge tiden jeg har til å komme meg ut av døra og planlegge resten av dagen.

Tilbake til jeg-faster-prosjektet. I går merket jeg at jeg ble litt mer sulten enn i forgårs, det kan være pga at jeg var kanskje litt mer aktiv i går. Eller at jeg spiste mindre om morgen. Det er disse to tingene som gjorde meg litt mer sulten. Men jeg var ikke så forferdelig sulten at jeg måtte ha mat/drikke, neida!. Det gikk ganske bra i går også. Skala fra 1-10 der 1 er dårligst og 10 er best gir jeg meg selv: 8 i går også.

I dag er det ny dag og nye muligheter for å teste meg. Det er faktisk ikke så vanskelig å holde seg unna alt som man skal holde seg unna og samtidig få teste de utfordringene, og gå gjennom mine mål. Hvis jeg får lov til å ramse opp mine mål som jeg skal ha fokus på ila. uka:

  • Ikke krangle med noen (hittil gått bra)
  • Ikke kjefte på noen (den også)
  • Se ned når jeg går ut på gata (den sliter jeg med å huske alltid)
  • Være bevisst på mitt språk (her går det bra)
  • Selv-disiplin (å joda ;))
  • Utholdenhet (ja faktisk ser greit ut)

Tips til hvis andre også faster: Grønn-te er bra også hvis du faster 🙂