Jeg faster – Dag 2

Salam / Hei.

I går dagen gikk som bare det. Jeg ble sulten bare noen få sekunder, etter det merket jeg ingenting. Ble ikke så tørst. Har lest at grønn-te hjelper når man faster. Har ikke prøvd det, men synes det gikk veldig fint i går. Og jeg trengte i går og det gikk helt fint å trene, trente faktisk mer enn det jeg pleier å gjøre ellers på mandager. Så jeg ser at allerede dag 1 med faste hjalp meg.

Var nok flere som lurte på hvorfor jeg faster når jeg ikke må, ber dere som lurer på det lese innlegget mitt fra i går. Fra hvor jeg flink var i går, setter jeg skala fra 1-10 der 1 er dårligst og 10 er best, så mener jeg det ble 8. Jeg 100 % flink i går, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg har trossalt mine mål denne uken.

  • Ikke krangle med noen
  • Ikke kjefte på noen
  • Se ned når jeg går ut på gata
  • Være bevisst på mitt språk
  • Selv-disiplin
  • Utholdenhet

Hittil i dag, er jeg bare litt tørst, og imorgen har jeg tenkt å utfordre meg enda mer. Jeg skal faktisk legge mat og drikke (mangojuice, nam nam) foran meg på jobben slik at det virker fristende, det blir litt spennende. Vet ikke helt om jeg klarer å holde meg unna den gode maten og kalde drinken, vi får se hvordan det går. Jeg tror at jeg klarer det. Litt spennende, da får jeg virkelig teste min disiplin. Hvis jeg kjøper mat og drikke i pausen, (kl 1200) så tror jeg nok jeg klarer å holde det til jeg slutter (kl 1600), det er trossalt bare 4 timer. Spennende.