Islam ser ikke på hudfargen din

I det siste har jeg fått spørsmål fra flere etniske nordmenn om hva som skjer hvis de går inn i Moskeen, får vi hvite komme inn liksom? – blir jeg spurt om.

Til flere som lurer på så bryr egentlig ikke Islam seg om hudfargen, det finnes svarte, hvite eller hvilken som helst farge du måtte ha muslimske folk og det er ingen krav i Islam at du må være mørk.

pilegrimsreisen var det ifjor over 5 millioner folk (rett meg hvis jeg tar feil), av dem var det folk fra mange land, både svarte, mørke, hvite gule, brune, røde (?) eller hva det måtte være. 🙂 . Så ikke vær bekymret for at du ikke får kommet inn i Moskeen, bare prøv. Nesten hver fredag, på fredagsbønnen i WiM har jeg lagt merke til at det er det studenter fra Universitet i Oslo som pleier å være der for å se Moskeen og se hva vi muslimer gjør i Moské.