Intervju: Super ateist ble muslim

Første gang presenterer jeg et intervju mellom meg og en eks super ateist. Som fant seg den lykkelige nøkkelen til sitt liv, Islam. Og er glad for å ha kommet tilbake til Islam. Nedenfor kan du lese intervju mellom meg og Christoffer .

Navn: Christoffer
Alder: 25
Bosted: Stavanger

Hvilken religion tilhørte du før, hvis du gjorde det?

Svar: Jeg var super ateist.

Hva fikk deg til å bli muslim?

Svar: Mange ting sammen.. men først og fremst min egen vilje til å se til fra flere vinkler og tenke over store spørsmål som finnes det en gud. Hvor kommer vi ifra? osv. jeg har lest mye om islam som en religion, sett hvor mye godt det finnes i religionen, og sett selv at jeg kunne trengt en slik struktur i mitt eget liv.

Hvordan reagerte din familie og venner da du fortalte dem at du er blitt muslim?

Svar: Min familie forteller jeg når det passer seg. Men de har sagt at om jeg blir muslim så blir jeg muslim. Er jo ikke noe mindre glad i go’klumpen sin for det. Hehe.

Hvordan var/er miljøet rundt deg? Var/er du med mange muslimer?

Svar: Nope. Ikke så mange. Men blitt kjent med fler og fler etter som jeg har besøkt moskeer og sånne ting.

Hva synes du er det beste med Islam?

Svar: Jeg klarer ikke å finne en ting som ikke er logisk… uansett hva jeg spør om er det alltid en logisk forklaring på hvorfor ting er som de er. UANSETT…

Hva vil du si til de som ikke er muslimer? Og til de som kaller seg for muslimer men ikke gjør religiøse handlinger?

Svar: Vell. Til de som kaller seg muslim men som ikke gjør religiøse handligner.. I islam er det ikke noe tvang, bare vær klar over konsekvensen. Det man kaller frivillig tvang i militæret er det ikke? hehe.. og til dere som ikke er muslimer: Allah vil føre dere inn på den rette vei når dere er klar og åpen for det.. Og inshAllah blir dere supermuslimer =).

2 thoughts on “Intervju: Super ateist ble muslim”

  1. Asalamu aleikum
    Mashallah , du er utrolig heldig mashallah, skulle ønske det var flere nordmenn som deg
    lykke til videre : ) wasalamu aleikum

  2. Masha Allah, HERLIGE historier å lese, håper det kommer flere insha Allah! Det er inspirerende og gledelig å se hvem Allah swt gir Islam til. Velkommen til Islam brødre og søstre =D

Det er stengt for kommentarer.