Ingen skam å ikke være religiøs, men…

Jeg synes ikke at det er noe skam å ikke være religiøs, men at du ikke gjør noe med det, da begynner jeg å misslike det. Stortsett andre folk også. Har du problemer med å starte med det, spør, og ikke sitt der bare og tenk på at den dagen skal komme til deg. Den kan når som helst gå, det kan bli for seint, ingen vet hva som skal skje når du tar ditt neste steg…

Det er fredelig å be, kan kombineres med meditering, men jeg får bedre følelse av bønnen enn meditering (ja, jeg mediterer). Hvis du skulle gå rundt og tenke på at det er veldig skam at jeg ikke kan bønnen, ikke ber, ikke er religiøs, ikke tenk på det. Tenk heller på hvordan du kan lære deg bønnen, hvordan du kan få tid til å be, hvordan du kan bli religiøs.

Det beste med å ha en blogg er at man kan skryte av seg selv, hehe. Da jeg første gang ba, så gikk jeg ikke rett inn på badet og vasket meg og begynte å be, jeg styrket min vilje først. Jeg ville be, og denne gangen bestemte jeg meg for å GJØRE DET, og ikke si hele tiden inshAllah, inshAllah (hvis Gud vil). Jeg hører flere si det, selvfølgelig vil Gud at du skal be. Jeg kunne ikke resitere bønnen en gang, jeg lærte meg det først. Tok det inn på mobilen, lært meg litt og litt, og etter en til to uker kunne jeg den, og da kom plutselig første dagen Ramadan 2007, og om kvelden dro jeg rett til Moské, og ba. Fra og med denne dagen, har det ikke gått en dag uten at jeg ikke ba.

Styrk din vilje, ha mål med livet ditt, ikke kast bort tiden, spør spørsmål. Jeg anbefaler at du tar titt på forum for personlig utvikling.

Målet mitt er å få flere unge inn på denne bloggen min, slik at de kan bli motivert. Fortell andre om bloggen min også 🙂

2 thoughts on “Ingen skam å ikke være religiøs, men…”

 1. JazakAllah bror
  det er sant det du sier. Veldig mange bruker ordet InshAllah, uten at de vet betydningen av ordet.
  som du sier, så må du nok en gang utføre det og ikke sitte hele livet og vente på at bønnen skal komme til deg. Du må være aktiv selv og ville gjøre det.
  Det er en ting alle muslimer glemmer. Alle forteller hvilke synder du gjør ved å ikke be eller lese Quraan sharif. Men hvorfor ikke fortelle dem hvor mye ajjar de får ved å gjøre akkurat det. Er det ikke bedre å høre det positive ved å lese Quraan sharif og å be.
  Sette fokuset på det positive og ikke det negative. Vet folk hvor mye ajjar de får ved å lese og be, kommer de fort til å vite hvilke synder de gjør ved å ikke lese.
  Wasalaam

 2. @Bushra, takk for kommentar 🙂
  Bare så dere alle andre vet så betyr ajjar belønning, som Bushra bruker i sin kommentar.

  Det er også riktig som du sier det er bedre å snakke om paradiset enn helvete, selv om begge finnes.

Det er stengt for kommentarer.