Ikke tilpass Islam etter din egen behov

Forrett bønnen og gi det rituelle bidrag. Alt godt dere sender i forveien for dere selv, vil dere finne igjen i Guds varetekt. Gud ser hva dere gjør.

Jeg har vært våken siden kl. 0430 og klokken har nettopp passert 2400, får håpe på at jeg har nok krefter til å taste litt til (gjesp). Jeg har tidligere skrevet hvordan du kan vite hva som er riktig og hva som er galt, men kanskje noen klarte å misforstå dette. Jeg har lagt merke til at noen tilpasser religionen Islam etter sine behov.

En som mente før at å ta opp lån med renter er veldig galt, noe som stemmer med at muslimer ikke kan gi eller ta imot renter, som koranen sier:

Koran 2.275: De som lever av renteutbytting, skal på oppstandelsens dag stå frem lik en som Satan har slått med sin berøring. Dette fordi de hevder: «Handel er som utbytting.» Men Gud tillater handel og forbyr utbytting!

Idag hevder personen å ta rente i Norge er greit fordi det er vanskelig å leve her. Jeg lurer på hva fikk den personen til å ombestemme seg? – Var nok på grunn av levemåten, personen bodde hos familie som mater han, gir tak over hode, og gir penger til for å kjøpe det personen trenger. Men når tiden kom så bestemmer personen seg for å finne løsning, og da var det greit å ta opp lån.

Det er flere tilfeller, der jeg merker at folk tilpasser Islam etter sine behov, det er helt feil. Er du muslim så må du følge Islam slik den består i Koran og slik Sunnah er. Islam gjelder ikke bare i Østen, men over alt. Det har ikke noe om å si at du bor i Norge og det er vanskelig å leve her… Det er flere enn deg som lever her som klarer seg, hvis man virkelig vil så klarer man det 🙂 ikke si bare jeg vil ut fra din munn, men du må mene det fra hjerte.

Tips: Prøv en uke med å smile og snakke rolig til alle. Du merker forskjell på deg allerede. Bare prøv dette i 5 dager.

Vis vakkert tålmod