I spent forventning

Forrige fredag var jeg på Moskeen for å be fredagsbønnen (jeg tror det kalles for Salaah-Al-Jummah på arabisk, vennligst rett meg hvis jeg tar feil), vi pakistanere kaller det for Jummah. Sist fredag det var ikke så mange folk der som det bør være. De fleste hadde ferie fra skolen så de bør være på fredagsbønnen.

Men jeg håper flere møter opp denne gangen. Jeg forstår at mange har arbeid og de får ikke mulighet til å møte opp. Selv om fredagsbønn og alle andre bønn er obligatorisk. Men hvis du virkelig vil så vil Allah hjelpe deg. Fra min nåværende jobb tar det ca 30 min å reise til nærmeste Moské en vei, og da har jeg gått glipp av over 1 times arbeid, det vil ikke sjefen min (som ikke er muslim) forstå. Jeg starter på nytt arbeidssted 2 januar 2008. Jeg fortelle resten av denne historien i senere anledning

Vær så snill dere som kjører fra bydelen ved siden av, jeg tror det tar like lang tid å gå, eller å reise kollektiv, hvor mye tid bruker dere på parkering? 5 min? 10 min? den tiden kan dere bruke på å reise kollektiv. Reis tidligere hjemmefra. Så klarer dere å rekke bønnen.

Akkurat nå rekker jeg ikke å skrive men idag etter fredagsbønn InshAllah (hvis Allah vil) skal jeg skrive om hvordan du kan få tid til å jobbe og be, samtidig som sjefen din ikke blir misfornøyd.

Så i spent forventning idag, håper mange møter opp. Moskeen jeg besøker er World Islamic Mission Norway, forkortelse wim.

En liten oppmuntring.

Ha en fin fredagsbønn og resten av dagen 😀