Hvem styrer alt dette?

Blir alt styrt av seg selv eller hvem står bak alt? Hvis det blåser hviser litt ser vi at trærne beveger på seg, også alt annet som er mulig beveger på seg hvis det blåser vind. Det regner ned også dampes det opp til skyene igjen, også komme den ned igjen… Vi får vann som smeltes fra is. Hvem står bak alt dette?

Hvis du skaper en form for maskin og lar den bare stå der, styres ikke den av seg selv før du som skaper gjør noe med denne, det er du som har skapt den og kun du som kan “bruksanvisningen” hvis den ikke er fortalt til noen andre.

Noen må jo styre alt det store? Selv ikke den lille tingen vi lager kan styres av seg selv, så må det være en som står bak alt det naturlige. Det må være en som har skapt alle de trærne, vinden, sol, fjell, jord, skyer, vann… og den skaperen må jo styre dette. Det kan ikke styres av seg selv.

Jeg er ganske sikker på at vi vet hvem denne skaperen er men kanskje fortsatt så er det noen som sliter med å tro på dette. At skaperen er selve Allah, den eneste Guden som finnes. Han står bak alt dette, han har skapt dette og han styrer dette.