Hva skjer: Spørsmål, lære arabisk, oppdateringer

Jeg tenkte jeg kunne oppdatere mine lesere litt med hva som skjer nå fortiden med min religiøse side, denne bloggen og eventuelt oppdateringer som kommer.

Spør meg nybegynner spørsmål

Jeg har kun “studert” Islam i snart 5 måneder, og jeg tror jeg er klar til å svar på spørsmål, men nybegynner spørsmål. Fordi det er det jeg kan. Hvis du har lest om meg så vet du at jeg kun er nybegynner og denne bloggen har fokus på nybegynnere. Jeg har ikke studert rent skole, har hatt like mye KRL som du har/hadde på ungdomsskolen, men er selvlært. Har du spørsmål, spør gjerne meg om det, jeg garanterer ingen svar men prøver så godt jeg kan.

Lære å lese arabisk

Jeg kunne lese arabisk når jeg var yngre, men har glemt det nå. Planen med å lære å lese arabisk ordentlig starter fra og med denne lørdag 16. februar 2008. Jeg kan lese litt, men det er ikke lov å resitere Koranen feil. Etter det har jeg tenkt å forstå, og snakke arabisk. Det er flere språk jeg vil lære meg inkludert japansk (snakke), urdu (skrive og lese)…

Oppdateringer for siden

Mat som du kan spise

Lurer du hva du kan spise, spør meg gjerne. Jeg har listet opp E-nummer som KAN inneholde svin. Det finnes flere produkter som har E-nummer men ingen vet om det er svin eller ikke, derfor er vi nødt til å spørre produsenten, hvis du ikke vil gjøre dette selv, kan jeg ta meg av denne jobben. Les mer på Kan Spise Dette. Takker Nur for dette forslaget.

Andre

  • Målet mitt er å skrive 1 artikkel per dag, dette målet klarer jeg innen 2008 🙂 InshAllah.

Du kan hjelpe meg med å få flere besøkere hit, og jeg skriver enda mer 🙂

  Success and happiness are not matters of chance but choice – Zig Ziglar