Hva jeg har lært av Ramadan 2009

Etter at fastemåned, Ramadan er over pleier jeg å se hvilke resultater jeg fikk fra den. Jeg er fornøyd med mine resultater fra Ramadan 2009, men ikke stolt. Det er førstegang jeg klarte å faste alle 30 dager på rad, før har det alltid skjedd noe slik at jeg ikke fikk fastet, sykdom for eksempel.

Det var rart å spise/drikke midt på dagen i dag :).

Før Ramadan 2009 startet laget jeg meg mål som jeg ville ha fokus på i Ramadan 2009. Jeg hadde to (tre) hovedmål, å komme enda nærmere Allah styrke min vilje og ikke drikke chai (pakistansk te), den sistnevnte er ikke så viktig :P, klarte den uansett ikke. Utenom mine  mål har jeg lært mer enn det jeg hadde planlagt.

Jeg har lært følgende:

  • Gi mer enn det du får
  • Hjelp andre på hvilken som helst måte
  • Stol på Allah, han hjelper deg med alt, selv det minste du ikke kunne tenke deg over kan han hjelpe deg med
  • Gjør dua oftere
  • Vær omringet av islam relatert material i Ramadan for å ikke få bort fokuset
  • Bry deg mindre om dunya

One thought on “Hva jeg har lært av Ramadan 2009”

Det er stengt for kommentarer.