Hva er meningen med livet DITT

Mange går rundt og surrer og lurer på hvorfor vi lever? Hva er meningen med livet? Hvorfor finnes mennesker? et cetera et cetera. OK! Vi kan ikke noe for det, vi er skapt som mennesker så da er det ikke noe mer å gjøre med det. Men la oss heller prøve å finne ut hva som er meningen med livet ditt? Ikke bry deg om andres liv. Men tenk heller på hvorfor DU ble født og ble menneske!

Vi får ikke et rikt og lykkelig liv ved å gjøre det vi liker, men ved å like det vi må gjøre! – Goethe

Du er blitt skapt som menneske – du kunne blitt esel, men du var så heldig at du heller ble et menneske. Så vær glad for det at du ikke er en slave (noe esel ofte er). Og ikke kast bort livet ditt på å finne ut hvorfor alle andre mennesker lever og hva er meningen med livet deres, tenk heller på deg selv. Hva er meningen med livet ditt?

“Normalt” liv

Du blir født, lærer å gå, går på barnehage, går på barneskole, går på ungdom skole, fullfører videregående heldigvis, tar en utdanning på Universtet/Høgskole og fullfører x antall år der og starter på jobb. Jobber en stund, får deg kone/mann, får barn – blitt familie.

Er det alt?

Nei, sier jeg! Hva med dine drømmer? Hva med alt det du hadde tenkt å gjøre når du var liten? Alle de stedene du ville reise til? Den bilen du ville ha? Den personen du absolutt ville bli når du skulle bli voksen?
Hva med alt det der?

Du har ingen mål med livet ditt

Du må sette mål i livet ditt og (prøve å) oppnå de.

Hvis du bare går gatelangs og ender opp på en vei som du ikke vet hvor det er eller hvor du er og hadde heller ikke bestemt deg for å komme dit – er det en helt feil avgjørelse! Bestem deg hvor du vil gå også går du dit.

Samme prosedyre er det med mål også. Du skaffer deg et eller flere mål og prøver å oppnå dem. I stedenfor å finne ut hva som er meningen med livet til alle menneskene, så finn heller ut hva som er meningen med livet ditt! Hva er dine mål? Hva vil du gjøre om 5 år, 10 år, 20 år eller 50 år? Skal du bare leve et normalt liv som jeg skrev ovenfor? Du vil vel noe?

Som jeg sier til alle det beste er å gjøre det man liker å gjøre.

Ikke kast bort livet ditt. Finn heller ut hva du vil.
Hvordan du skal gå frem for å finne ut det skal jeg skrive om dette neste gang jeg skriver blogg (i helgen). I mens kan du lure litt på hva som er meningen med livet DITT…