Hva bruker du din sommerferie på?

Dette innlegget er egntlig ment for skole elever.

På hverdager når det ikke er ferie har skole elever unnskyldinger om at de er på skole, må rekke skolen eller at de er sliten etter skolen derfor orker de ikke å be. Men hva med nå? Nå som det er sommerferie, er det blitt noe forandring hos deg? Eller er det bare at du ikke orker?

Den mestparten av tiden jeg har til overs bruker jeg på å få mer kunnskaper om Islam og andre religioner, men mest fokusert på Islam, selvfølgelig. Og jeg gleder meg som en unge til Ramadan, faste måned.

På skoledager kommer du hjem fra skolen, legger fra deg sekken, spiser middag også hva gjør du da? Går ut og bruker opp stipend? Også komme hjem igjen og angre på at du ikke skulle gjøre det du gjorde? Det er noen som ikke angrer en gang. Husk at det er en oppgave vi har i livet og det er å be til Allah. Den oppgaven er det mange som har glemt.

Tenk hvor herlig det er etter å ha bedd? Den gode følelsen du får, de gode tankene du får, den gode svønen du får. Du sitter der med god selvtillitt. Ikke bare dine nærmeste men også Allah er fornøyd med det du har gjort. Han vil gjøre jobben din mye lettere, Han vil gi deg det du ønsker, InshAllah.

Det er bare deg det går ut over!

Du har tid nå, ikke kast bort tiden på unødvendighet. Du hadde kanskje som mål å trene i sommerferien, starte å be, lese ferdig Koran, eller andre mål som du alltid har lyst til å oppnå. Hva skjer med de nå? Er de startet? Eller har de bare blitt glemt? Når skal du starte med de hvis du ikke gjør det idag?

Ikke vent, start i dag! Uansett hvilken god gjerning du skal gjøre så start i dag! ikke vent. Venter du lenge, er sommerferien over før du vet ordet av det. Og da sitter du der med den samme dårlige/negative følelsen.

Jeg har alltid sagt det, har du vanskeligheter med noe så spør meg! Jeg skal hjelpe deg med å komme i gang med hva det måtte være, inshAllah!

En Internettside jeg vil anbefale å besøke er Allah3leem.com (Allah vet best). Besøk den siden, registrer deg og lær deg masse spennende om Islam.

One thought on “Hva bruker du din sommerferie på?”

 1. JazakAllah khair bror
  Det er sant, begynn idag og ikke utsett namaz for imorgendagen.
  Lev hver dag som det er din siste dag. Tenk hva du ville ha gjort hvis du visste at du skal dø imorgen? Lev slik hver dag, be til Allah SWT, han er størst og det er kun han som kan hjelpe deg på dommens dag.
  Livet er en prøve, prøv å bestå den. Det er som et eksamen, og den må du bestå for å få plass i Jannah!

  Begynn å be fra idag!

  Wasalaam

Det er stengt for kommentarer.