Gjennomgå dagen som har vært

Tidligere har jeg skrevet om å gjennomgå året som har vært, istedenfor at jeg skal si detaljer om det, les heller denne artikkelen her. Jeg har også skrevet om å planlegge dagen som skal komme. Denne gangen skal jeg ta meg av for dagen som har vært. Å gjennomgå året som har vært en gang i året er en (veldig) grei løsning for å reflektere tilbake og jobbe hardere med seg selv. Men å se tilbake på dagen som har vært gjør det lettere å satse enda bedre for neste dag som skal komme.

Rett før jeg skal legge meg er det en og siste ting jeg gjør, det er å gjennomgå dagen som har vært og planlegge neste dag.

Ting som jeg pleier å gjennomgå er alt jeg hadde planlagt kvelden før og ting som plutselig hadde hendt. Det er for eksempel trening. Jeg ser for meg hvor mye jeg trente og hvor jeg var svakest og hva jeg kunne satse mer på slik at jeg sørger for at det blir gjort på en bedre måte neste gang jeg trener.

En av andre tingene er også hvor konsentrert var jeg i dagens bønnene og at jeg må satse mer på det neste gang. Eventuelt andre ting jeg utførte men ikke godt nok og eller om jeg kunne satse mer for å få det gjort enda bedre. Dette er få  av tingene jeg gjennomgår og planlegger.

Jeg føler at det er viktig å gjennomgå dagene, slik at jeg vet hvordan jeg ligger an med mine mål.

Først da jeg begynte å gjøre dette pleide jeg å gjøre det på PCen. Men nå varierer det, som oftest gjør jeg det i hodet fordi jeg har den treningen som trengs for å utføre denne oppgaven. Men hvis du er nybegynner og vil prøve dette, det beste hadde vært om du gjorde det på PCen eller et helt vanlig ark med blyant. Når du har fått den treningen kan du gjøre det i hodet.