Finn ut hvilken nivå du er i

Det kan lønne seg å vite hvor du ligger an med din jobb/karriere, studie, personligheten, aktiviteten(e) du utfører ofte, eller generelt i livet ditt.

Jeg er veldig glad i å spille Snooker (et form for biljard, et spill med kuler som man støter med lange stokker på et bord), men spiller ikke mer enn en gang i uken. Jeg prøvde å finne ut hvilken nivå jeg ligger an i Snooker. Jeg setter skala fra 1-10 der 1 er lavest og 10 er høyest. Jeg har spilt biljard i mange år nå har jeg gått over til Snooker som er litt mer tanke krevende enn biljard. Hvis jeg hadde startet med å spille Snooker første gang i livet mitt f.eks. hvis jeg startet med det i går og skulle finne ut hvilken nivå jeg hadde i dag så hadde det sannsynligvis ligget på skala 1, lavest.

Men jeg har en del erfaring og når jeg spiller ser jeg at det klarer mye. Så jeg satt skala 4, jeg hadde vanskeligheter med å velge 4 men det ble litt for høyt. Nå har jeg muligheten til å forbedre min nivå fra 4 til 5 ettersom jeg ser hvor flink jeg blir i spillet. Det er flere ting som jeg har funnet ut hvilket nivå jeg ligger i som jobb, sosialt, mitt område innenfor data (design), trening og religiøst.

Hvis du klarer å finne ut hvilket nivå du er i så er det lettere for deg å forbedre deg i den tingen. Noen ganger kan det bli litt vanskelig å finne ut nivå i et aktivitet. Derfor er det lurt å legge merke til det imens du utfører aktiviteten. Skal du finne ut hvordan du ligger an i religiøsitet så utfør det i ca. en uke det du må gjøre også vurder det derfra, eller strekk det enda lenger til 30 dager.