Eneste måten å bli god på noe

Husk folkens; ting tar (virkelig lang) tid (T T T). Ikke hast med noe som helst, ta det helt med ro. Hvis du haster med å bli god emabgpn0212på noe vil du mest sannsynlig feile og ende opp med negative resultater.

For å bli god på noe som helst i verden, er man nødt til å lære det først ved hjelp av teori. Ikke prøv å lær på egenhånd hvis det ikke er mange andre som har gjort det og blitt en suksess, spesielt Islam er vanskelig å lære på egenhånd. De fleste som har lært Islam på egenhånd, såkalte YouTube-Imamer har fått et dårlig rykte på seg selv og de har veldig lav kunnskap.

Den beste måten å lære Islam på er å ha en lærer/imam som kan gjennomgå sammen med deg. Jeg kunne sikkert klart å lese Koran ved å høre lyd-klipp på Internett, men hvordan vet jeg at dette er de riktige uttalelsene som jeg finner på Internett? Derfor blir dette en unødvendig løsning.

Det andre en er nødt til å gjøre for å bli god på noe er å praktisere det. Noen sier at det tar 10 tusen timer før man blir veldig god på noe. Hvis en vanlig person med familie og jobb øver på noe vil det ta over 6-10 år før han blir veldig god på det.

Eneste måten som finnes er å praktisere det du har lært. Hvis du ikke praktiserer den teoretiske delen du har lært vil det være unødvendig for deg å lære noe som helst. Jeg hadde tider der jeg lærte masse forskjellig stoff hele tiden, men praktiserte veldig lite av det. Nå gjør jeg heller slik at jeg lærer en liten del av noe og praktiserer det først, når jeg har fått det til å bli en rutine, så lærer jeg noe nytt igjen og praktiserer det…

Og den virkelige nøkkelen til suksess er å like det du gjør og når du gjør det. Ha det gøy når du lærer det og elsk det du praktiserer. Jeg mener at du bør elske å praktisere det så mye at hver dag du våkner det eneste du tenker på er å praktisere det.

For å bli god på noe:
1) praktiser
2) praktiser
3) og praktiser