Domme dagen imorgen – hva gjør du?

Hvis det er en dag til dommedagen.
Du har kun en dag til å gjøre fem ting.
Hva ville du gjort?

2 thoughts on “Domme dagen imorgen – hva gjør du?”

 1. Assalamu aleykum wa rahmatullahi wa barakatuh

  MashAllah, dette var virkelig en interessant og spennende tema. Dommedagen! det er en dag alle burde se fram til, inshAllah

  Alle bør leve livet sitt som om hver dag er den siste dagen. Og være fornøyd over innsatsen sin før den legger seg til å sove, for ingen vet om vi våkner neste morgen.

  Men vi kan jo ikke vite om imorgendagen er den siste dagen! Jeg tror de fleste ville bedt om tilgivelse fra Allah swt for sine synder! Hvis din mor er sint på deg, er det viktig å be om tilgivelse fra henne, først og fremst skal du ikke være frekk mot foreldrene dine.

  jeg klarer ikke å tenke hva jeg hadde gjort som spesielt den dagen jeg visste var min siste dag, uten å be om tilgivelse for mine synder. Ellers skal vi leve hver dag som siste dag! praktiserer vi det, vil vi ikke klare å synde så mye. InshAllah

  Gleder meg til å lese andres tanker og meninger!

  Måtte Allah swt tilgi meg hvis jeg har skrevet noe feil.

  Wasalaam

Det er stengt for kommentarer.