Den riktige personen som skal klages til er…

…deg.

Ofte når vi havner opp i noe form for trøbbel er vi nødt til å klage til andre, klage og klage hele tiden. Er du en muslim så er du nødt til å tro at det er deg selv som er problemet. Det hjelper lite å klage til statsministeren når vi selv ikke er de menneskene Allah vil at vi skal være. Når noe galt skjer i verden klager vi på politikere, vi går ut med demonstrasjoner osv. hvorfor? Hva er vitsen? Hvorfor tror du ting skjer som de skjer? Hvorfor tegnet han dansken tegning av Profeten Mohammed (fred være med ham)? Hadde han tegnet den om alle muslimer VIRKELIG var fredelige? Selvfølgelig hadde han ikke gjort det. Vi er jo ikke de menneskene Allah er ute etter å finne. Vi bruker jo så lite tid på han, ikke så rart at det oppstår problemer i verden.

Et av de beste tipsene jeg har fått etter at jeg ble religiøs i Ramadan (fastemåned) 2007 er å se på deg selv før du anklager noen andre for noe som helst.

Er du ikke en god person selv vil du også se problemer på en annerledes måte. Og da er det lettere å si mye rart til vedkommende.

Allah tester oss med alt mulig og det er ikke noe annet enn å tilbe han som kan løse problemet, inshAllah. Når vi har noen små problemer, pleier vi ofte å gjøre dua, men hvis noe stort skjer hva gjør vi da? Jo vi går utenfor statsministeren sitt kontor og demonstrer og ev. knuser vinduene til McDonalds, hjelper det? Hvorfor gjør vi ikke dua til Allah og ber om tilgivelse? Det er vi mennesker selv som står bak alle problemer i denne verden.

Vi ser mange personer, til og med muslimer som gjør mye galt. Ikke bare litt galt men noe veldig dumt i den høyeste graden som kan finnes. Hvorfor tror du Allah ikke bare gir dem død? Det er fordi Allah venter fortsatt på at personen skal gjøre tauba (tilgivelse) og bli en ordentlig person igjen. Allah kan når som helst gi død til en hvem som helst. Men han venter kun på VÅR bønn om tilgivelse! (Takk til Sahr for rettelse).

2 thoughts on “Den riktige personen som skal klages til er…”

  1. Men han venter kun på VÅR tilgivelse!

    Eller

    Men han venter kun på VÅR bønn om tilgivelse!

Det er stengt for kommentarer.