Alle bør hjelpe de som fortjener hjelp

Dette er hentet fra A3L:

Hjelp

Assalamualeikum.

Mitt første innlegg her. Men må bare uttrykke meg =)

Hvor lenge skal kvinnen kjempe alene om å få en likestilling ? Alle menn som hevder at de er muslimer bør ta seg sammen nå og støtte kvinnene ! Kvinnene kjemper om å få hijab i politiet nå . Mange menn jeg kjenner gir totalt blaffen i dette ! Hvor ble det av den setningen , ” alle muslimer er brødre og søstre” ? EN BROR STØTTER IKKE SØSTRENE SINE ? Er ikke det tegn på dommedagen ?

Kjære muslimer, man må ikke være god muslim for å skjønne hva disse kvinnene vil ! De vil få en likestilling i samfunnet . De vil ik bli krenket , kritisert eller bli sett ned på fordi de bærer hijab ? Hvis alle brødre kan hjelpe søstrene sine gjennom dette så vil kvinnene få det mye mye bedre ! Må kvinner komme foran media aleine ? Det er kun noen få som tørr å uttale seg foran media. Media er et våpen som blir brukt mot muslimer ! Islam er den mest misopfatta religionen ! Selv om det er en fortsettelse på Kristendommen og Jødedommen, så blir Islam sett på som en terror-religion ! DETTE ER IKKE SANT !!!!!!

Hvis vi menn kan hjelpe våre søstre gjennom dette, så får vi det mye mye bedre ! Det er mange som trenger å få mer kunnskap om Islam ! Ta en tur til nærmeste moskee da vel ! På grunn av lite utdanning om Islam kan mange slutte å tro på Gud ! Det er mange moskeer i Oslo som tilbyr kunnskap om Islam ! Det er bare å starte der og få kunnskap om hva Islam EGENTELIG er , og hva media har forklart for resten av verden .

Mitt kommentar til det:

Enig med forfatteren av innlegget. Et tips til de, inkludert meg, som vil at folk skal få et riktig bilde av Islam gjennom media det er å starte sin egen avis, som har de samme vilkårene som andre media, eller bedre enn dem; lønn, journalister, utstyr, plass osv.
Tviler svært om det er andre løsninger; jo hvis folk slutter å lyve, eller får i seg riktige kunnskaper om Islam, før de starter med å spre løgn og missoppfatninger om Islam.