30 dager til suksess

Flere har masse spørsmål om Islam. Men det er ikke mange som har tid til å svare på disse spørsmålene. Så hvem kan man spørre da?

– Det er deg selv! Ja. Istedenfor å lure på mye. Hvorfor ikke bare prøve det ut?

Prøv med å være muslim eller hvis du kaller deg for muslim så prøv å være religiøs for 30 dager, og se om dette er noe du vil. Det er jo bare 1 måned av hele ditt liv, det kan vel ikke skade? Jeg prøvde å være religiøs i ifjor Ramadan måned, og allerede etter 1 uke fikk jeg svar om dette er noe jeg har lyst. Dette er noe jeg vil, jeg likte å være religiøs og liker det fortsatt idag.

Det er bare 30 dager, og etter det alt det samme igjen. Dette høres ikke så vanskelig ut. Praktisere religionen hverdag i 30 dager, også avslutt det. Kan du gjøre det? Det trengs litt av disiplin og satsing, men ikke så mye som det kreves for å gjøre det permanent. Og for minst 30 dager vil du øke fordelene dine, på denne måten at, du vet hvordan religionen Islam er, flere av dine spørsmål blir besvart under 30 dager. Har du litt tid til overs ta tur til Moskeen for kun 30 minutter om dagen eller så lenge du har tid. Snakk med en imam der, jeg anbefaler World Islamic Mission (wim), der kan de flytende norsk. Eller ta tur til Rabita Calmeyersgt. 8 i Oslo. Eller din lokal Moské der du bor.

Her kommer det viktigste: Du må like det inni deg også, ikke bare late som du er muslim, men du må like religionen fra hjertet. Så lenge du ikke er muslim inni deg får du ikke den gode smaken av det!

Det er ikke så dårlig, du kan klare det, det er bare 1 måned av hele livet ditt.

Hvis du ikke fikk noe resultat etter 30 dager, kan du utvide prøvetiden til 60 eller 90 dager for et bedre resultat. Om du skulle bestemme deg for å gjøre dette permanent får du i alle fall svar på det.

Lykke til, gi gjerne tilbakemelding.