12 ting jeg elsker ved Norges sommer

 1. Jeg elsker sommer
 2. Jeg elsker sola
 3. Jeg elsker krone-is
 4. Jeg elsker grilling
 5. Jeg elsker piknik
 6. Jeg elsker sykkelstier
 7. Jeg elsker firkløver
 8. Jeg elsker vann
 9. Jeg elsker balkongen på jobben, spise lunsj i sola osv.
 10. Jeg elsker øyer
 11. Jeg elsker båttur
 12. Jeg elsker å bade

2 thoughts on “12 ting jeg elsker ved Norges sommer”

 1. Jeg også!!! Herlig!! …kan gjerne føye til noen flere på strak arm…;jeg elsker lyset om sommernatta, jeg elsker varm sommervind, jeg elsker glitringen på sjøen, jeg elsker å se på båtene, jeg elsker lukten av sjøen, jeg elsker italiensk iskrem i varmen, jeg elsker sommerklær, jeg elsker glade sommerfjes, jeg elsker alle parkene, jeg elsker markjordbær og blomster, jeg elsker fortauskaféer i sola, jeg elsker måkeskrik, jeg elsker knallblå himmel…og mye, mye mer 🙂

  1. @Ellen.
   En ting er å elske dette her en annen ting er når man gjør dette: enda herligere 🙂

Det er stengt for kommentarer.