Fem bønn daglig i et år

Det har gått litt over et år siden jeg begynte å be, hittil har jeg bedt 1825 ganger (5 x 365). Jeg startet å be forrige ramadan, første ramadan og etter det har jeg ikke gått glipp av en eneste bønn. Egentlig merker jeg ikke at det har gått så lenge, første gangene måtte jeg lage påminnelse på mobiltelefonen, men nå har det bare blitt rutine. Hvis jeg merker at det har gått en stund siden jeg ikke har bedt, altså timer, så begynner jeg å føle en dårlig følelse i meg. Og den forsvinner raskt ved å be 🙂 så får jeg en god og deilig følelse i meg. Merker at Allah er nær og beskytter deg.

Hvordan få bønn til å bli rutine

  1. Du må vite hvor viktig bønn er for deg
  2. Prioriter bønn foran alt
  3. Bruk gjerne påminnelser
  4. Gjør Dua til Allah

3 thoughts on “Fem bønn daglig i et år”

  1. SubhanAllah, nå har du virkelig noe å være stolt av 🙂

    Det er sant, følelsen av å være nær Allah SWT er veldig spesiell og fylt av glede!

    JazakAllah bror, fortsett slik!

  2. JazakAllah ! Ingen tvil om at; å faste er jihad bil-nafs. At man overkommer sulten, og husker at det er Allah man gjør dette for.

Det er stengt for kommentarer.